sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Banaani-pinaattiletut



Banaaniset pinaattiletut

TAIKINA:
vajaa 4 dl kookosmaitoa
2 dl kauramaitoa
3 rkl kookosöljyä
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl viinietikkaa
suolaa, pippuria, yrttejä, ripaus muskottipähkinää
1 muussattu banaani
5 dl jauhoja (puolet ruis- ja puolet ohrajauhoja)
iso kasa tuoretta pinaattia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä

paistamiseen kookosöljyä

Kuullota sipuleita pannulla ja lisää silputtu pinaatti joukkoon, paista hetki. Sekoita isossa kulhossa muut ainekset, ensin nesteet ja viimeisenä jauhot, lisää lopuksi pinaatti-sipuliseos. Taikinasta saa tulla aika paksua, jotta se pysyy kasassa paistettaessa.
Paista letut kuumalla pannulla kullanruskeiksi.
Tarjoa puolukoiden tai puolukkahillon kera.


1 kommentti: